Kumpulan muzik popular Dolla teruja apabila mereka berjaya mengumpul RM26,632 menerusi acara amal Konsert Stay Strong Malaysia.

“Kami sangat rindu untuk bertemu peminat. Semoga kami dapat bertemu mereka secara fizikal sebaik keadaan semasa COVID-19 kembali pulih nanti.

“Terima kasih kepada semua yang menyokong kami pada konsert ini. Segala bentuk sokongan anda memang sangat kami hargai,” ujarnya yang dipetik dari Harian Metro.

Dolla yang dianggotai Wan Sabrina Wan Rusli atau Sabronzo, Tabitha Ariel Lam (Tabby), Angelina Chai Ka Ying (Angel), dan Norrsyasya Afiqah Shahrizal (Syasya) tampil memberi persembahan bertenaga seperti “Berani”, “Impikan”, “Know Mee Too Well”, “Dolla Make You Wanna” dan “Peaches”.

Konsert amal itu dipersembahkan oleh MK Group bukan sahaja untuk berhibur tetapi juga mengumpul dana untuk petugas barisan hadapan.

Penonton boleh menderma secara perpindahan tunai atau cek sepanjang konsert itu. Kutipan amal itu masih diteruskan sehingga 11 November dengan sasaran mencapai RM50,000.

Untuk berita hiburan terkini layari www.missmynah.com

📸: Dolla Instagram

#MissMynah #Dolla #iDolla #DollaOfficial #Tabby #Sabronzo #Angel #Syasya #artismalaysia #artismalaysiaofficial #selebriti #selebgram #spotify #spotifymalaysia #konsertamal