Pengarah Yusry Abdul Halim dan pelakon Lisa Surihani adalah salah satu pasangan selebriti tempatan paling terkenal sejak mereka mendirikan rumah tangga pada 2012.

Mungkin ramai sedia tahu bahawa Yusry telah menghadiahkan Lisa sebuah banglo mewah yang terletak di Country Height Resort, Kajang bersempena dengan perkahwinan mereka.

Biarpun tidak pernah berkongsikan video ‘house tour’ secara rasmi, namun para peminat dapat melihat sekitar kediaman Yusry dan Lisa menerusi foto-foto peribadi yang dimuat naik di laman Instagram mereka.

Meninjau sekitar kediaman mereka, ternyata Yusry sentiasa menitikberatkan keselesaan dan ruang yang besar buat keluarga tercinta, terutamanya buat anak-anak yang sedang membesar.

Malah, kediaman mereka turut dapat dilihat menerusi telefilem “6 Hari” yang dihasilkan sepenuhnya oleh Yusry sendiri ketika Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dikuat kuasakan pada Mei lalu. Penggambaran telefilem itu dilakukan sepenuhnya di rumah mereka.

Oleh itu, MissMynah ingin kongsikan foto-foto di sekitar banglo mewah milik Yusry dan Lisa sekeluarga untuk korang ‘cuci mata’.